1. Hjem
  2. Trykt bog
  3. Udgivelsespakke
  1. Hjem
  2. E-bog
  3. Udgivelsespakke
  1. Hjem
  2. Planlæg din udgivelse
  3. Udgivelsespakke

Udgivelsespakke

En udgivelsespakke koster 499 kr. for en Print on Demand titel og 199 kr. for en e-bog. Det er et engangsbeløb man betaler pr. titel man ønsker at sætte til salg.

I pakken er inkluderet oprettelse af titlen samt et ISBN, så den kommer til salg hos boghandlerne.

Du kan ikke sætte bogen til salg uden at have købt en udgivelsespakke.
Det er ikke muligt at udgive en bog med eget ISBN – kun med det ISBN inkluderet i ens udgivelsespakke.

Du køber en udgivelsespakke på trin 2 i udgivelsesprocessen. Trin to findes når du er logget ind på din profil og er i gang med oprettelsen af en bog.

Ændringer i en udgivet bog?

Såfremt du har udgivet en bog og ønsker at redigere i den, skal du trække bogen tilbage. Er der tale om større ændringer (tilføjelse/fjernelse af hele kapitler/afsnit, titelændring eller ændring af omslaget) vil systemet bede dig om at købe et nyt ISBN. Dette skyldes at der er tale om en helt ny version af bogen, som derfor skal have et nyt varenummer (ISBN).

Foretager du småændringer, såsom at rette komma- og tastefejl, er der ikke tale om en ny udgave af bogen. Du vil derfor beholde dit ISBN og kan genudgive bogen uden at skulle købe pakken på ny.

Varighed for en udgivelsespakke

Når du køber en udgivelsespakke hos Saxo Publish vil din udgivelse som udgangspunkt være tilgængelig i to år. Dette er gældende for fysiske bøger, da der betales et vedligeholdelsesgebyr for at bøgerne er tilgængelige hos danske boghandlere. Hvis dette gebyr ikke er dækket af eventuelle salg i de seneste 12 måneder vil der derfor skulle tilkøbe en forlængelsespakke.

Du kan læse mere om forlængelse af udgivelser ved at klikke her.

Relaterede artikler