1. Hjem
  2. Udgiv
  3. Udgiv – udgivelsesplatformen

Udgiv – udgivelsesplatformen

Dette er det sidste trin du skal igennem, inden du udgiver din bog. Du skal her danne dig et overblik over samtlige af de indtastede oplysninger. Det er også muligt at bestille et prøveeksemplar af din bog.

Hvorfor bør jeg købe et prøveeksemplar?

Vi anbefaler at du bestiller et prøveeksemplar, så du kan se hvordan bogen ser ud på tryk som den første. Vi erfarer, at forfattere er glade for at se det fysiske produkt før kunderne. Desuden er dette en mulighed for at se eventuelle fejl og mangler, og dermed gøre det muligt at foretage enkelte justeringer og rettelser. Derfor anbefaler vi, at du køber et prøveeksemplar og læser det grundigt igennem.

Min bog er kun udgivet i ét format. Hvordan udgiver jeg i et andet?

Det er simpelt at udgive i et andet format. Tryk på “Ny Bog” og vælg hvilket format du ønsker at udgive i. Derefter bliver al relevant information automatisk hentet over fra den eksisterende udgivelse, og du er nu klar til at foretage de nødvendige ændringer i den nye udgivelse. Du kan læse meget mere om forskellen på de forskellige formater her.

Jeg har kun udgivet som trykt bog. Hvordan udgiver jeg som e-bog?

Det er heldigvis supernemt. Du skal klikke på ‘Ny e-bog’, og så overføres al relevant data og information automatisk til e-bogsudgivelsen. Efterfølgende har du selv mulighed for at indtaste den manglede information.

Jeg har kun udgivet som e-bog. Hvordan udgiver jeg som trykt bog?

Processen er langt hen ad vejen den samme, men der er selvfølgelig en stor forskel på en trykt bog og på en e-bog. Du kan læse meget mere om processen her.

Hvornår bliver min bog sat til salg på diverse webshops?

Det kan tage et par hverdage inden din bog vil være til salg på samtlige webshops. Vi kan desværre ikke gøre noget for at fremskynde denne proces, da det er forskelligt hvornår de forskellige webshops opdaterer deres sider. Vores bedste råd er tålmodighed.

Relaterede artikler