1. Hjem
  2. Planlæg din udgivelse
  3. Saxo Publish introduktion

Saxo Publish introduktion

Saxo Publish er en udgivelsesplatform der giver dig mulighed for at udgive dine publikationer som selvstændig udgiver.

Hos os kan du få dine udgivelser sat til salg hos en lang række nationale og internationale kanaler, med udgangspunkt i saxo.com.

Saxo Publish kan benyttes gratis til opsætning af både e-bøger og trykte bøger og vi kan tilbyde professionelle hjælpeværktøjer til at opsætte manuskripter samt design af cover. Du betaler først, når du vælger at trykke “Udgiv”

Hvad giver Saxo Publish dig?

En platform du kan benytte gratis, hvor du kan udarbejde din udgivelse. Det er først i det øjeblik at du vælger at udgive til salg at du skal betale.

Din udgivelse sættes til salg via Saxo.com som er Danmarks største netboghandel.

Du beholder alle rettigheder og du bevarer al kontrol med din udgivelse. Der er heller ingen binding hos Saxo Publish, og det står til hver en tid frit for at fjerne din udgivelse eller sælge den igennem andre kanaler.

Du styrer derfor hvad du vil udgive, og hvad dine udgivelser skal koste.

Du kan sælge dine bøger i danske og internationale boghandlere samt får dine bøger gjort tilgængelige til udlån på biblioteket.

Du vil opleve en større økonomisk fordel end ved et traditionelt forlag.

Hvem kan udgive?

Hos Saxo Publish kan alle udgive, og alle er velkomne. Vi fravælger ikke forfattere, eller materiale.

Du skal dog være fyldt 18, samt have en dansk bankkonto før vi kan udbetale penge for salg.

Hvad kan du udgive?

Vi forholder os ikke til indholdet af din udgivelse og i princippet kan alt udgives. Du skal have rettighederne til dit materiale, og det skal overholde gældende lovgivning.

Hvad kræver det af dig?

Kort fortalt, så skal du kunne udgive dit materiale selv. Vi står klar med hjælp i form af udførlige artikler samt en overskuelig platform, men det er op til dig at gøre arbejdet. Kommer du til et punkt hvor du er gået i stå, skal vi nok hjælpe dig videre. Vi tilbyder en række services, som kan hjælpe dig videre med din udgivelse.

Du kan læse meget mere om hvad det vil sige at være en selvstændig forfatter her

Hjalp artiklen dig?

Relaterede artikler