1. Hjem
  2. Trykt bog
  3. Hvilke salgskanaler kan du udgive igennem?
  1. Hjem
  2. E-bog
  3. Hvilke salgskanaler kan du udgive igennem?
  1. Hjem
  2. Udgiv
  3. Hvilke salgskanaler kan du udgive igennem?

Hvilke salgskanaler kan du udgive igennem?

Hos Saxo Publish har du muligheden for at sælge din udgivelse igennem flere salgskanaler, både danske og internationle. Du kan sætte den til salg i alle danske boghandlere, og det er muligt at få din bog til salg hos blandt andet Amazon og Barnes and Nobels.

Ved udgivelse oprettes Print on Demand (PoD) oprettes automatisk på bogportalen. Dette gør, at den bliver gjort tilgængelig for alle danske boghandlere, der ønsker at bestille den hjem. Udover dette kan du vælge, om du ønsker, at den skal sættes til salg gennem internationale salgskanaler.

E-bøger (ePub) og lydbøger bliver automatisk distribueret gennem publizon, som er den danske distributør af elektroniske bøger. Publizon sørger for, at den er tilgængelig for salg gennem danske boghandlere.

E-bøger som PDF sælges ekslusivt på Saxo.com. Det er ikke mulig at få distribueret PDF e-bøger til andre salgskanaler.

Hvor det førhen har kostet 299kr for Publish DK og 299kr for Publish International bliver disse tilkøbsydelser frit tilgængeligt for alle dine publikationer, så snart du køber udgivelsespakken.

Udgivelsespakken koster henholdsvis 199kr for en e-bog og 499kr for Print on Demand (PoD). Dette er et engangsbeløb, der betales, når du udgiver din bog. Vær opmærksom på, at der i denne pris ikke er inkluderet udgifter til prøvetryk eller lektørudtalelse. Disse skal bestilles separat, hvilket også har været tilfældet tidligere. Læs om pligtlevering og lektørudtalelser her.

Når du udgiver din bog, kan du selv bestemme, hvilke kanaler, du ønsker at sælge din bog igennem.

Du kan danne dig et større overblik med vores prisberegner.

Hjalp artiklen dig?

Relaterede artikler