1. Hjem
  2. Trykt bog
  3. Hvordan sætter jeg min bog til salg?
  1. Hjem
  2. E-bog
  3. Hvordan sætter jeg min bog til salg?
  1. Hjem
  2. Udgiv
  3. Hvordan sætter jeg min bog til salg?

Hvordan sætter jeg min bog til salg?

Hos Saxo Publish har du muligheden for at sælge din udgivelse igennem flere salgskanaler, både danske og internationle. Du kan sætte den til salg i alle danske boghandlere, og det er muligt at få din e-bog til salg hos blandt andet Amazon og Barnes and Nobels. Før du kan sætte bogen til salg skal du købe udgivelsespakken. Dette gør du på trin 2 i udgivelsesprocessen på din profil. I denne udgivelsespakke får du oprettelse og distribuering af din bog. I prisen er der også inkluderet et ISBN, som skal skrives i kolofonen.

Ved udgivelse oprettes Print on Demand (PoD) på bogportalen. Dette gør, at den bliver gjort tilgængelig for alle danske boghandlere, der ønsker at bestille den hjem.

E-bøger (ePub) og lydbøger bliver automatisk distribueret gennem publizon, som er den danske distributør af elektroniske bøger. Publizon sørger for, at den er tilgængelig for salg gennem danske boghandlere.

E-bøger som PDF sælges ekslusivt på Saxo.com. Det er ikke mulig at få distribueret PDF e-bøger til andre salgskanaler.

Hvor det førhen har kostet 299kr for Publish DK og 299kr for Publish International bliver disse tilkøbsydelser frit tilgængeligt for alle dine publikationer, så snart du køber udgivelsespakken.

Udgivelsespakken koster henholdsvis 199 kr for en e-bog og 499 kr for Print on Demand (PoD). Dette er et engangsbeløb, der betales, når du vælger at udgive en bog. Vær opmærksom på, at der i denne pris ikke er inkluderet udgifter til prøvetryk eller lektørudtalelse. Disse skal bestilles separat, hvilket også har været tilfældet tidligere. Læs om pligtlevering og lektørudtalelser her.

Udgivelsespakken skal købes til hver bog du ønsker at udgive.

Når du udgiver din bog, kan du selv bestemme, hvilke kanaler, du ønsker at sælge din bog igennem.

Du kan danne dig et større overblik med vores prisberegner.

Hjalp artiklen dig?

Relaterede artikler