1. Hjem
  2. Trykt bog
  3. Hvilke salgskanaler kan du udgive igennem?
  1. Hjem
  2. E-bog
  3. Hvilke salgskanaler kan du udgive igennem?
  1. Hjem
  2. Udgiv
  3. Hvilke salgskanaler kan du udgive igennem?

Hvilke salgskanaler kan du udgive igennem?

Hos Saxo Publish har du muligheden for at sælge din udgivelse igennem flere salgskanaler, både danske og internationle. Du kan sætte den til salg i alle danske boghandlere og det bliver muligt at få din bog til salg hos blandt andet Amazon og Barnes and Nobels.

En Print on Demand bog oprettes automatisk på bogportalen når du udgiver den gennem Saxo Publish. Dette gør, at den bliver gjort tilgængelig for alle danske boghandlere, som kan bestille den hjem. Udover dette kan du vælge om du ønsker at den skal sættes til salg gennem en international salgskanal.

E-bøger og lydbøger bliver automatisk distribueret gennem publizon, som er den danske distributør af elektroniske bøger. Publizon sørger for at den er tilgængelig for salg gennem danske boghandlere.

E-bøger som PDF kan kun sælges gennem saxo.com. Det er ikke mulig at få distribueret disse til andre salgskanaler.

Hvor det førhen har kostet 299kr for Publish DK og 299kr for Publish International bliver disse tilkøbsydelser frit tilgængeligt for alle dine publikationer, så snart du køber udgivelsespakken.

Udgivelsespakken koster henholdsvis 199kr for en e-bog og 499kr for Print on Demand (PoD). Dette er et engangsbeløb, der betales, når du udgiver din bog. Vær opmærksom på, at i denne pris er der ikke inkluderet udgifter til prøvetryk eller lektørudtalelse. Disse skal bestilles separat, hvilket også har været tilfældet tidligere.

Når du udgiver din bog, kan du selv bestemme, hvilke kanaler, du ønsker at sælge din bog igennem.

Du kan danne dig et større overblik med vores prisberegner.

Hjalp artiklen dig?

Relaterede artikler