1. Hjem
  2. Trykt bog
  3. Hvordan sætter jeg min bog til salg?
  1. Hjem
  2. E-bog
  3. Hvordan sætter jeg min bog til salg?
  1. Hjem
  2. Udgiv
  3. Hvordan sætter jeg min bog til salg?

Hvordan sætter jeg min bog til salg?

Hos Saxo Publish har du muligheden for at sælge din udgivelse igennem flere salgskanaler. Du kan sætte den til salg i alle danske boghandlere, og udgiver du e-bøger er det muligt at få dem ud til internaationale kanaler også. Før du kan sætte bogen til salg skal du købe udgivelsespakken. Dette gør du på trin 2 i udgivelsesprocessen på din profil. I denne udgivelsespakke får du oprettelse og distribuering af din bog. I prisen er der også inkluderet et ISBN, som skal skrives i kolofonen på bogen.

Når du trykker på Udgiv, oprettes din Print on Demand (PoD) automatisk på bogportalen. Dette gør, at den bliver gjort tilgængelig for alle danske boghandlere, så de kan bestille den hjem hvis de ønsker det.

E-bøger i formatet ePub bliver automatisk distribueret gennem saxo.com og du kan tilvælge publizon som salgskanal. Publizon er den danske distributør af elektroniske bøger og de sørger for, at den er tilgængelig for salg gennem alle danske intermetboghandlere og at den bliver gjort tilgængelig for eReolen.

Når du udgiver en ePub får du mulighed for at vælge mellem fire salgskanaler

E-bøger udgivet som PDF sættes eksklusivt til salg hos Saxo.com. Det er ikke mulig at få distribueret PDF e-bøger til andre salgskanaler.

Udgivelsespakken koster henholdsvis 199 kr for en e-bog og 499 kr for Print on Demand (PoD) og betales pr. titel du vil udgive.

Det er et engangsbeløb, der skal betales før du kan udgive din bog. I prisen er der inkluderet oprettelse og udgivelse og når beløbet er betalt tildeler vi bogen et ISBN.

Vær opmærksom på, at der ikke er inkluderet udgifter til prøvetryk, lektørudtalelse og pligtlevering. Disse skal bestilles separat, hvilket også har været tilfældet tidligere. Læs om pligtlevering og lektørudtalelser her.

Relaterede artikler