Promovering

Hvordan skal jeg promovere min bog? Det er de færreste bøger, der sælger sig selv og det er derfor din fornemmeste opgave at hjælpe bogen på vej til succes. Du skal fortælle dit netværk om den, være aktiv på de sociale medier, udsende pressemeddelelser og udlevere prøveeksemplarer til anmeldere eller bogbloggere. 

Hvorfor skal jeg promovere min bog?

Promovering af din bog er alfa og omega, hvis du ønsker at sælge mange eksemplarer. De forskellige promoveringstrin er simple at udføre, og husk din indsats er essentiel for bogens succes!

Hvad involverer de forskellige promoveringstrin?

Vi tilbyder effektive og let anvendelige løsninger, så du kan fortælle dit netværk om din nye bog. Endvidere har du muligheden for at bestille visitkort og flyvers. Vi arbejder hele tiden på at finde flere promoveringsløsninger til dig!

Hvordan hjælper I mig med at promovere min bog?

Vi kan desværre ikke hjælpe dig med at promovere din bog. Vi stiller dog en række promoveringsværktøjer til rådighed, samt giver gerne gode råd til hvordan man kan komme ud til læserne med sin bog. Der er ingen garanti for succes, men vores erfaring er at promovering påvirker salget positivt. I sidste ende er det dig (og din bog), der skal sikre bogens succes.   

Promoveringsprodukter

Du kan se vores spændende udvalg af promoveringsprodukter her.

Hjalp artiklen dig?

Relaterede artikler