Pressemeddelelse

Vi har autogenereret en pressemeddelelse til dig baseret på dine indtastede oplysninger på platformen. Du har mulighed for at sende denne pressemeddelse til alle, der kunne være interesseret i at skrive om din bog. Overvej derfor hvilke lokale medier, hjemmesider og organisationer dette kunne være. Du bør også overveje om din pressemeddelelse skal indholde en PDF af bogens indhold og omslag. Ofte vil journalister kræve at læse din bog. Vores erfaringer er at de vil behandlet din PDF med stor fortrolighed. Det er også muligt, at de ønsker en trykt udgave af bogen. Er dette tilfældet, råder vi dig til at sende dem et eksemplar. 

Ofte Stillede spørgsmål

Hvad betyder trinnet “Pressemeddelse”?

Vi har autogenereret en pressemeddelelse til dig baseret på dine indtastede oplysninger. Du har mulighed for at sende denne pressemeddelse til alle, der kunne være interesseret i at skrive om din bog. Overvej derfor hvilke lokale medier, hjemmesider og organisationer dette kunne være. Overvej om din pressemeddelelse skal indholde en PDF af bogens indhold og omslag.

Er pressemeddelelser ikke kun egnet til store forfattere?

Det handler om en forventningsafstemning. Det siger sig selv, at store forfattere vil have nemmere ved at få dækning på nationale og internationale medier. Dermed ikke sagt, at pressemeddelelser kun er forbeholdt dem. Det gælder om at finde de medier, der kunne være interesseret i at skrive om netop din bog.

Hvilke dele af den autogenererede pressemeddelse kan jeg rette i?

Vores autogenererede pressemeddelelse er et standardformat og kan derfor ikke rettes i. Ønsker du at slette, tilføje eller redigere vores tekst, kan du frit kopiere de ønskede tekstbider over i et word-dokument og derved skabe din egen pressemeddelse. Når du har færdigskrevet din pressemeddelelse er det vigtigt, at den konverteres til en PDF. 

Hvorfor skal jeg vedhæfte en PDF af bogens indhold?

Dette er ikke et krav, men en oplagt mulighed for at skabe interesse omkring din nye bog. 

Hvilke medier er relevante for mig? Hvordan får jeg fat i deres kontaktoplysninger?

Det afhænger af hvilke emner og budskaber din bog omhandler, og hvor i landet du bor. Lokale medier er altid en interessant og oplagt mulighed, da de måske kender til dig i forvejen, og derfor er mere villige til at skrive om din nye bog. Mener du at din bog kan have interesse for nationale medier, er det absolut også en god idé at promovere den til dem.  

Tips

  • Din pressemeddelelse bør kun sendes til relevante medier. 
  • Gå ikke kun efter de store medier. Fokusér især på mindre lokale medier.
  • Lav en liste over hjemmesider og blogs, der debaterer de samme emner og budskaber som din bog og send pressemeddelsen til dem også. 
  • Vedhæft en PDF af bogens manuskript og omslag. 
  • Uddel gerne prøveeksemplarer af din bog. 

Hjalp artiklen dig?

Relaterede artikler