Lydbøger

Hvorfor lave en lydbog?

Salg og streaming af lydbøger går kun en vej, og det er opad. At lytte til en lydbog mens man køre bil, sidder i toget eller ordner ting i huset er en rigtig god måde at udnytte sin tid på. Det kan være svært i en travl hverdag med arbejde, børn og støvsugning at finde tid til at læse og der kan lydbøger i hvert fald gøre støvsugning lidt mere underholdende.

Med en lydbog kan man nå alle. En lydbog egner sig rigtig godt til den digitale tidsalder vi befinder os i, og især med streaming giver en lydbog rigtig god mening.

Skal jeg selv indtale min lydbog?

Hvis du selv indtaler din bog, kan du sætte et anderledes personligt præg på den, og bringe dine læsere længere ind i dit univers. Der er ingen, der kender din bog som du gør, og dette kan ofte høres på lydbogen.

Men at indtale en lydbog er ikke så let som man skulle tro. Det kræver tid, indsigt, mod og frem for alt en god stemme. Hvis ikke lydbogen har energi og indlevelse, bliver den kedelig at lytte til. Det kan derfor være en god ide at hyre en professionel til opgaven, hvis du ikke selv har mod på det. Kig eventuelt her og se, hvad Saxo Publish kan hjælp med.

Hvordan laver man en lydbog?

Du kan finde en hel artikel om det mere tekniske i at lave en lydbog her, og har du yderligere spørgsmål kan du altid kontakte Saxo Publish for hjælp.

Hjalp artiklen dig?

Relaterede artikler