1. Hjem
  2. Lydbog
  3. Lydbøger på Publish platformen

Lydbøger på Publish platformen

Indledningsvis vil det ikke være muligt at udgive lydbøger på den nye platform. Har du allerede lydbøger udgivet, vil disse være udgivet som før.

Lydbøger har været det format, der har været mindst efterspørgsel på den seneste tid. Derfor har vi valgt at lancere den nye platform med fokus på andre formater og åbne op for muligheden af lydbogsudgivelse senere.

Lydbøger der allerede er udgivet

De lydbøger, der er udgivet og til salg, vil stadig blive solgt og leveret til kunderne som normalt. Men i og med at integrationen mellem lydbøger og den nye platform ikke er klar endnu, kan vi ikke udbetale penge med det samme. De vil blive udbetalt, med tilbagevirkende kraft, når integrationen er færdig. Hvis du ikke ønsker at have dine lydbøger til salg i overgangs perioden er du meget velkommen til at kontakte os, og så vil vi sammen finde en løsning.

Udgivelse af lydbøger

Har du en lydbog, der ikke er udgivet, men du ønsker at udgive, skal du kontakte Saxo Publish. Derefter kan vi hjælpe med at få udgivet din lydbog uden om platformen.
Du skal dog være opmærksom på, at der gælder de samme udbetalingsbetingelser som for allerede udgivede lydbøger. Dette betyder at vi ikke kan udbetale penge for evt. salg og vi ikke kan give dig et salgsoverblik før integrationen er på plads.

Hjalp artiklen dig?

Relaterede artikler