ISBN

ISBN står for International Standard Book Number og er et unikt nummer for den pågældende udgivelse. Et ISBN er derfor en slags CPR-nummer for din udgivelse. Med et ISBN bliver din publikation del af et internationalt system, der har til formål at identificere offentligt tilgængelige bøger.

Er det påkrævet med et ISBN?

For at du kan udgive via vores udgivelsesplatform skal du tilkøbe udgivelsespakken. Hvis din udgivelse skal udlånes på biblioteker eller sættes til salg via andre net-boghandlere, er det også et krav fra deres side at bogen har et ISBN.

Hvad koster et ISBN?

Vi tildeler et ISBN, når du køber udgivelsespakken. Udgivelsespakken til en e-bog koster 199 kr. og til en trykt bog koster udgivelsespakken 499 kr. Husk at tilføje det tildelte ISBN i din kolofon.

Hvor længe går der inden jeg får det anmodede ISBN?

Et ISBN bliver tildelt din udgivelse så snart betalingen er gennemført. I nogle tilfælde kan der dog gå et par timer inden ISBN er tildelt.

Vil bogens ISBN fremgå på omslaget?

Det vil det, ja. Vi sørger for at ISBN samt en stregkode bliver placeret nederst til venstre på bogens bagside. Du skal derfor ikke selv placere en stregkode og ISBN på omslaget.

Hvilke ændringer kræver et nyt ISBN?

Såfremt du ændrer bogens titel eller uploader et nyt manuskript påkræves der et nyt ISBN. Ønsker du at foretage små rettelser til din udgivelse som stavefejl, kommatering og så videre, kan du tage kontakt til os på publish@saxo.com.

Relaterede artikler